Missie, Visie & Strategie

Ondernemers inspireren en meedenken in de stappen naar succes

Het adviseren klanten in uiteenlopende branches over on- en offline marketing en communicatie. Van het opstellen van de doelen en strategie, tot aan het bedenken van een contentstrategie. Uiteraard zorgt FIE voor de juiste inzet van communicatiemiddelen van uitvoering tot productie.

Visie: Ik geloof in persoonlijk contact, luisteren naar de klant en in het delen van expertise en kennis met én van je doelgroep. Mijn kracht zit in mijn creativiteit, meedenken in strategieën, verandermanagement en klantbenadering. Met een gedegen stappenplan en werkwijze zorg ik voor rust, overzicht en consistentie.  Alle activiteiten zijn gericht op het realiseren van de beoogde doelstellingen en daarin staan jij en je bedrijf altijd centraal.

Strategie: Met persoonlijke contact en goed luisteren wil ik bedrijven laten groeien en ontzorgen door ondersteuning te bieden op marketing en communicatie. Met adviseren, coördineren en uitvoeren sta ik in dienst van bedrijven. Van ZZP’ers tot aan grote MKB bedrijven.  Met de juiste strategie en inzet van marketing en communicatie bedrijven succesvoller maken. Tenslotte is samenwerking een belangrijke strategie om een duurzame toekomst te realiseren.