Laten we beginnen met een kop koffie. Vertel… wie ben jij?

Ik krijg energie van het vinden van de juiste strategie die jou succesvol maakt. Stap voor stap een gedegen plan maken die naadloos aansluit bij jou en jouw onderneming.

Laten we beginnen met een kop koffie. Vertel… wie ben jij?

Zo begin ik ons gesprek. Ik wil graag weten wie je bent, wat je drijfveren en jouw doelen zijn. Eigenlijk zoek ik de passie die je voor je bedrijf hebt en waarom je deze bent begonnen. Ik wil de persoon en de ondernemer in jou, leren kennen. Wanneer ik een goed beeld heb en weet wie er tegenover mij zit, dan neem ik je mee in de wereld van Marketing Communicatie.

Het vak marketing en communicatie is zeer breed, daarin ben ik ook breed opgeleid. Door mijn werkervaring en aantoonbaar trackrecord ben ik breed inzetbaar en heb een grote algemene kennis.

Wie is FIE marketing en communicatie?

FIE is de afkorting van Fione den Outer. Een aantal jaren gelden ben ik begonnen met mijn bedrijf, wat begon als hand- en spandiensten op marketing gebied voor een cateraar is nu uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere klanten. Een gemengd portfolio hetgeen het zo divers en interessant voor mij maakt.

Maar ik ben niet alleen gedreven in mijn ondernemerschap maar zet ook graag alles opzij om te kunnen sporten met gewichten. Om het jaar ligt er een Lonely Planet op tafel en plan ik voor de familie vakantie met een exotische bestemming. En om mijn hoofd leeg te maken ga ik aan de slag met een DIY project. Uiteraard maak ik graag tijd vrij voor mijn gezin (met puberkids) en kook ik graag, maar ga nog liever uiteten ;.)

Iedereen die mij een beetje kent, kent ook mijn kleur: ROOD. Persoonlijk herken ik mij in deze kleur. Het staat voor passie, pittig, kracht maar ook warmte. En rood neemt de leiding is direct, energiek en avontuurlijk.

Omdat ik liever over jou praat dan over mijzelf, kunnen we bij onze kennismaking meteen over jou en jouw onderneming beginnen. Vertel, wie ben jij?

  Contact

  Neem contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen zodat we elkaar versterken! Heb je geen directe vraag, laten we in ieder geval connecten via LinkedIn.

  FIE Marketing en Communicatie
  Leiderdorp
  06-24235238
  info@fiemarcom.nl
  KVK 70342563

  Expertise

  Ondernemers inspireren en meedenken in de stappen naar succes.

  Ik wil graag ondernemers in uiteenlopende branches adviseren over on- en offline marketing communicatie. Via de missie, visie en strategie van jouw onderneming, het maken van een gedegen marketing communicatieplan stappenplan, bepaal ik de inzet van de juiste communicatie middelen van uitvoering tot productie.

  Marketing Strategie

  Met marketing speel je in op de markt en jouw merkbeleving. De uitingen die je tactisch gebruikt, wil je laten aansluiten bij wie je bent. Met als doel verkopen, bezoekers of bekendheid genereren.

  Branding

  Jouw merk, moet ervoor zorgen dat marketing activiteiten een goed gevoel oproepen. Met het ontwikkelen van  merkidentiteit matchen wij de brand, met je uitstraling naar de buitenwereld.

  ON- en OFFLINE COMMUNICATIE

  Als het fundament van de marketingstrategie is bepaald kan er gewerkt worden aan het communicatieplan. Hierin bepalen we, vanuit strategie, welke media on- of offline wordt ingezet.

  RELATIEMARKETING & EVENTMANAGEMENT

  Relatiemarketing legt nadruk op klantbehoud en klanttevredenheid. Een event kan ook onderdeel zijn van relatiemarketing. Organisatie en uitvoering van events kan FIE verzorgen.

  Public relations

  Door promotie middels diverse netwerken, kanalen en contacten toe te passen kunnen we samen je netwerkwerk vergroten. PR is belangrijk, want het ‘vermenselijkt’ je verkoop.

  Coaching & Advies

  Coaching, een sparring partner of advies nodig? Of ben je starter, wil je groeien of heb je marketing- of communicatievraagstukken?  Ik ondersteun, stuur en reflecteer.