Public Relations

Public Relations omvat meerdere activiteiten die een specifieke boodschap bij een doelgroep proberen te brengen. Je voert een actief informatiebeleid. Wat we met PR willen bereiken is genereren van publiciteit en daarmee het in stand houden van een goed imago. FIE maakt gebruik van communicatie om het publiek te informeren of te beïnvloeden met behulp van tekst, social media, advertenties, publiciteit en promoties. Belangrijk is dat je als ondernemer weet waar je doelgroep zich bevindt. Zo kunnen we PR goed inzetten.

1. Netwerk

Aan de hand van de strategie en doelgroeponderzoek, kijken we naar welke vorm van PR we voor jouw onderneming inzetten. Door gebruik te maken van jouw netwerk kan je al een grote stap zetten. Je zal jezelf en jouw bedrijf moeten profileren.

FIE kan jouw belangen behartigen bij bijeenkomsten op LinkedIn e.d. Heb je een gastvrouw nodig of een woordvoerder, ik ga gemakkelijk en correct om met je gasten of opdrachtgevers, ik ben jouw persoonlijke visitekaartje!

2. Influencen

Door promotie middels diverse social media kanalen kunnen we invloed uitoefenen op potentiële en bestaande klanten. Ga potentiële klanten volgen, maak je zichtbaar. Hiermee vergroot je jouw klantenkring. Door hen bekend te maken met jouw bedrijf door te volgen kan je invloed uitoefenen. Maar de andere kant kan ook. Door te kijken naar welk merk of persoon past bij jouw bedrijf kunnen we een samenwerking aangaan. Zo kunnen we vanuit andere kanalen en contacten invloed uitoefenen.

3. Radio televisie en magazines

Deel je kennis, nieuws en andere ontwikkelingen op je website en social media. Is jouw content vernieuwend of nieuwswaardig? Dan kan media zoals tv programma’s en magazines ingezet gaan worden. Het is ondersteunend aan PR heeft een groot bereik en ‘vermenselijkt’ je verkoop.

Belangrijk is dat je voor deze media, via formats, teksten aan te bieden en een lange adem is nodig. Maar uiteindelijk zal het bereik groot zijn.

Coaching & Advies

Coaching, een sparring partner of advies nodig? Of ben je starter, wil je groeien of heb je marketing- of communicatievraagstukken?  Ik ondersteun, stuur en reflecteer.

Marketing strategie

Met marketing speel je in op de markt en jouw merkbeleving. De uitingen die je tactisch gebruikt, wil je laten aansluiten bij wie je bent. Met als doel verkopen, bezoekers of bekendheid genereren.

Branding

Jouw merk, moet ervoor zorgen dat marketing activiteiten een goed gevoel oproepen. Met het ontwikkelen van merkidentiteit matchen wij de brand, met je uitstraling naar de buitenwereld.