Anders Recruitment Services

Anders werkt al een aantal jaar met FieMarcom. Fione heeft, ver en over de opdracht parameters, een bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van ons nieuwe MVO recruitment service concept. Daarbij is ze ook nauw betrokken bij het in de markt zetten van datzelfde concept. Zij voegt een unieke combinatie van creatief denken en strak organiseren van al onze marketing en communicatie uitingen. Dit varieert van het verzinnen van positionering, leuke give-aways en social posts tot het opzetten en uitvoeren van onze contentplannen.

André Vondeling
Anders Recruitment Services
www.andersrecruitmentservices.nl

Anders Recruitment Services

Het verhaal over ons is dat we bij ANDERS Recruitment Services geloven we in duurzaamheid, diversiteit en een gezonde bedrijfscultuur. We zetten ons in voor een betere wereld door organisaties te helpen de juiste mensen aan te trekken. Onze aanpak is doordrenkt met deze waarden en we zetten ze om in effectieve wervingsoplossingen. Onze unieke aanpak omvat zowel recruitment services als een recruitment platform, speciaal ontworpen voor maatschappelijk verantwoorde ondernemingen.

Branding & positionering

Ontwikkeling van een nieuw platform en website. Vanuit missie en visie bepalen we de juiste positionering en de doelen, altijd passend bij de kernwaarden.

On- en Offline communicatie

Een communicatieplan over het gehele jaar. Hierin is een mix opgenomen van website ontwikkeling, contentmarketing maar ook relatiebeheer, nieuwsbrieven en salesacties.