Tip: ‘SPREAD THE WORD’

Dat je jouw concept van visie, missie en marketingstrategie snapt, dat mag duidelijk zijn. Maar snapt de klant jouw verhaal? En wat jij te vertellen hebt? Storytelling. Daar heb ik het over.

Een bedrijfsverhaal overbrengen naar je klant, dat realiseer je niet in één dag. Maar begin er wel op dag één mee! Waar het om gaat is dat je mensen ook op een emotioneel niveau weet aan te spreken. Integreer jouw story in het hele bedrijf, zo lift dat alvast mee in je customer experience. Met een goed verhaal raak je de ervaringen van je publiek. Je maakt ze onderdeel van het verhaal. Dan pas zal je boodschap mensen raken en zullen ze die niet snel vergeten, sterker nog: dan vertellen ze de boodschap graag door.

Blijf je verhaal aan iedereen vertellen die het maar wil horen… ‘SPREAD THE WORD’!
Benieuwd naar mijn ‘story’? Die vertel ik je later!