Rust, continuïteit en consistentie

Ik ben een beelddenker en praat met gebaren en ik bruis van de ideeën. Ook wil ik ondernemers inspireren en meedenken in de stappen naar succes. Welke branche dan ook,  over on- en offline communicatie

Ik ben een marketeer die echt luistert naar haar klant.
Voorafgaand aan het eerste ‘live’ contact heb ik de ondernemer en haar communicatie al geanalyseerd. Daarbij loopt mijn hoofd vervolgens over van de mogelijkheden en ideeën. Daarom ga ik eerst een echt gesprek aan met mijn potentiele klanten. Daarbij luisterend naar het probleem en de behoefte. Daarna komt mijn rol; Het adviseren en coachen over online marketing en communicatie, dan heb ik het over het opstellen van de doelen, strategie en het bedenken van een contentstrategie. Tot aan de zorg voor de inzet van communicatie van uitvoering tot productie.

Door te werken vanuit een strategie zorg ik voor rust. Met het verzorgen van content in lijn van jouw kernwaarden zorg ik voor consistentie en continuïteit. Alle activiteiten zijn gericht op het realiseren van de beoogde doelstellingen en daarin sta jij en je bedrijf altijd centraal.

Wat is jouw behoefte als ondernemer? Wil je een analyse, tips of tricks over jouw communicatie. Of zoek je rust, continuïteit, overzicht en consistentie in je communicatie uitingen? Laat het mij weten en wie weet kan ik inspelen op jouw behoefte.

Tenslotte is samenwerking een belangrijke strategie om een duurzame toekomst te realiseren.