Marevisie

‘De inzet van Fione heeft onze Marketing en Communicatie op een hoger niveau gebracht. Ze duikt op een positieve en doortastende manier in de organisatie om goed te weten wat er speelt en wat de doelstellingen zijn. Met een scherp oog voor de beschikbare tools en de laatste trends brengt ze een strak communicatieplan ten uitvoer.’

Ralph van Houdt, directeur MareVisie

Marketing & communicatie strategie

Vanuit de missie en visie van MareVisie hebben we kernwaarden bepaald. In de strategie zijn de doelen bepaald voor het komende jaar. Op basis hiervan, zorgen met de inzet van communicatie voor groei van het netwerk en sales activiteiten. Door het communicatieplan te koppelen aan de doelen let ik op relevante en hoogwaardige content op de website en social media kanalen.

Relatiemarketing

Vanuit het netwerk onderhoud ik de contacten en verzorg vanuit de huisstijl de give aways en sponsoractiviteiten.