Seabourne Logistics

Wij werken nu een tijdje met FIE Marketing & Communicatie en zijn hier heel blij mee. Alles wordt uit handen genomen omtrent het verzorgen van nieuwsbrieven, posten van nieuwe content op social media. Ook al onze relatiegeschenken worden uitgezocht, voorgelegd en verder opgepakt. Vroeger deden we alles zelf maar sinds de komst van FIE Marketing & Communicatie kunnen wij ons bezig houden met onze Core business!

Jos Slob
General Manager
Seabourne Logistics Sassenheim

Dennis Hendriks
General Manager
Seabourne Logistics Eindhoven

 

Branding

Vanuit strategie en beleid eenheid brengen in communicatie uitingen. Hierbij verzorg ik de creatie tot implementatie van content tbv website, nieuwsbrieven en social media kanalen. Maar ook van flyers, corporate brochures en relatiegeschenken. NIEUWSBRIEF VOORBEELD

On- en Offline communicatie

Een communicatieplan over het gehele jaar. Hierin is een mix opgenomen van contentmarketing maar ook relatiebeheer, nieuwsbrieven en salesacties. Plaatsen van vacatures op Facebook en LinkedIn. Het schrijven en delen van content mbt goede doelen acties van Seabourne. Het schrijven en plaatsen van digitale nieuwsbrieven via platform ACT

Relatiemarketing

Vanuit de strategie missie en visie implementeer ik relatiemarketing in de communicatie. Dit zijn voor Seabourne de gadgets ten behoeven van de accountmanagers voor sales aktie en gesprekken. Eindejaars geschenken voor klanten en medewerkers. Nieuwsbrieven, hierin betreft relatiemarketing in het vertrekken van informatie over o.a. de Brexit.

Begeleiding drukwerk

Begeleiding van drukwerk en aanverwante corporate communicatie