Schaatshal Leiden

Voor Schaatshal Leiden heeft FIE Marketing en Communicatie verschillende projecten uitgevoerd ten behoeve van een nieuw te bouwen Schaatshal in Leiden. Waarbij er 2 jaar lang is getracht om van een 250 m schaatsbaan tot een nieuw te bouwen 333m schaatsbaan te komen. Zo verzorgde zij zoal het concept voor de 333m website en de opzet van acties ten behoeve van financiering via crowdfunding. Zij is creatief maar ook tekstueel sterk. Met haar pragmatische insteek en hands-on mentaliteit krijgt ze veel in een korte tijd voor elkaar. Voor de Schaatshal Leiden was zij breed inzetbaar van concept tot uitvoering. Fione was een goede aanvulling aan ons team!

Jos Arts Bestuursvoorzitter Schaatshal Leiden

 

Eventmanagement

Organisatie en deelname aan Leidse peurbakkentocht ter promotie van een nieuws schaatshal in Leiden.

Public Relations

Genereren van publiciteit in on- en offline media. Contact met de pers mbt de nieuw te bouwen schaatshal in Leiden. En het uitwerken en werven van sponsoren op bebording in de hal van Schaatshal Leiden.

Social media

Vanuit een strategie de lijnen uitzetten mbt social media en digitale nieuwsbrieven. Tevens zorg ik aan de hand van een kalender, voor consistentie van diverse online media alsook het schrijven van persberichten en het uitzetten van events.

Sales acties

Geld inzameling tbv de nieuw te bouwen schaatshal middels een grote loterij, events en crowdfunding vanuit omliggende gemeenten en ijsverenigingen.

-Begeleiding, uitwerking en afhandeling prijzen tbv een online loterij https://333loterij.nl/prijzenpakket.html
-Website opbouw en content actiepagina Schaatshal 333m
-Merchandise verzorgen

Klik hieronder voor de PDF: