PEAK XV

Fione is een enthousiaste vrouw. Ze staat altijd open voor vernieuwende ideeën. Ben je op zoek naar versterking van je MarCom team, dan kan ik je Fie Marketing & Communicatie zeker aanraden!

Anton Slager
Managing director
Peak XV

Content marketing

Peak XV verzorgt op live events voor lead generatie. Vanuit strategie en beleid verzorg ik de creatie tot implementatie van content in een planning. Door contact met de klant, medewerkers en directie van Peak XV verzorg ik de inhoudelijke onderwerpen. Vanuit deze content worden artikelen gekoppeld aan whitepapers, nieuwsbrieven en social media kanalen. Met als resultaat: continuïteit in plaatsingen, structuur en vernieuwing. Stijging van volgers en interactie op social media.

On- en Offline communicatie

Vanuit strategie en beleid verzorg ik de creatie tot implementatie van content in een planning. Deze content is tbv whitepapers, nieuwsbrieven en social media kanalen. Met als resultaat: continuïteit in plaatsingen, structuur en vernieuwing. Stijging van volgers en interactie op social media.