Laarhoven design International

Fione is een enthousiaste vrouw. Ze staat altijd open voor vernieuwende ideeën. Ben je op zoek naar versterking van je MarCom team, dan kan ik je Fie Marketing & Communicatie zeker aanraden!

Anton Slager
Managing director
Laarhoven design International

 

Content management

Vanuit strategie en beleid verzorg ik de creatie tot implementatie van content in een planning. Doormiddel van contact met de klant, medewerkers en directie van Laarhoven design verzorg ik de inhoudelijke onderwerpen. Vanuit deze content worden artikelen gekoppeld aan whitepapers, nieuwsbrieven en social media kanalen. Met als resultaat: continuïteit in plaatsingen, structuur en vernieuwing. Stijging van volgers en interactie op social media

On- en Offline communicatie

Vanuit strategie zijn de mobiele producten gerebrand. Er zijn sets gemaakt van fictieve klanten uit de bestaande branches. Opbouw instructie filmpjes en opbouw fotografie. Dit ten behoeve van gebruiksaanwijzingen bij de producten en instructievideo’s op Youtube.

Laarhovendesign Nieuwsberichten