Kookerij

Relatiemarketing

Partnerschappen aangaan met bedrijven die met grote groepen komen. Of productintroducties, teambuilding of kookwedstrijden jaarlijks willen houden.

Eventmanagement

Voor de Kookerij heb ik eigen relatie events georganiseerd zoals;
Bedrijfsevents, uitnodigen van het netwerk, bedrijven of tussenpersonen die zakelijke bijeenkomsten organiseren en hen voor de samenwerking te bedanken. Maar ook sales events, voor o.a. influencers zoals foodbloggers.

Sales

Nabellen van klanten en bezoekers. En het benaderen van potentiele klanten en bedrijven. Gesprekken aangaan met partners. Doen van salesacties in de regio (canvassen) en het bedenken en uitwerken van sales gerelateerde acties.

Internationale events

Voor grote internationale bedrijven met een groepsgrootte van 250 personen. Waarbij ik de rol van eventmanager vervul. Van het maken van afspraken, draaiboek, catering tot aan begeleiding van personeel. Zo ook voor de World Chocolate masters. Een internationale wedstrijd voor patissiers. Dit betrof het gehele traject van publiciteit, buitenlandse organisatie, coördinatie, catering etc. In totaal 3 dagen verdeeld over persdagen en deelnemersdagen en wedstrijddagen.

Kookerij.com