Ontwikkelingen

Alweer december. Ik kijk vooruit naar wat er komen gaat maar ik kijk ook terug, voldaan over het jaar wat is geweest.

Tweeduizendnegentien stond voor mij in het teken van groei en ontwikkelingen. Mijn man is zich privé aan het ontwikkelen, mijn kinderen ontwikkelen zich bijzonder goed, ook op school. Maar ook mijn opdrachtgevers ontwikkelen zich. Samen kijken we naar groei en ontwikkelingen in marketing en communicatie. Uiteraard ontwikkel ik mijzelf ook. Zoals in mijn relatie met man en kids, het doen van cursussen, nieuwe contacten leggen en in het bijhouden van trends. Maar ook in het steeds meer toespitsen op de mijn sterktes, zodat ik meer in mijn kracht sta qua werk.

Tweeduizendtwintig zal vast nog meer in petto hebben.

Ik wens iedereen ook ontwikkelingen, groei, uitdagingen en kracht toe. Op een mooi 2020!